top of page
Logo Boards en balance 4 in ronde.jpg

Bij golfsurfen komen verschillende zaken samen: kracht, balans, focus en coördinatie. Vanuit dit samenspel tracht je lichamelijk af te stemmen op het de kracht van de golf. Je gaat niet zozeer de strijd aan, maar gebruikt de invloed van hun kracht om je te doen bewegen in de richting waar je heen wil. 

Dit alles gaat ook erg op voor onze mentale leefwereld. Ook de krachten van emoties en gedachten werken dagelijks op ons in. Ook hier heeft het weinig zin ze te willen beheersen, vermijden of bestrijden. Het is helpender ze bewust en met focus op te merken en te accepteren. Opdat ze ons kunnen doen bewegen en richting geven. En ook hier is het een kwestie van focus, balans, veerkracht en soepele afstemming. 

  

Als psycholoog tracht ik dagelijks mensen verder te helpen naar mentaal welzijn toe. Dit verhaal speelt zich af via gesprekken binnen de 4 muren van mijn therapieruimte.

Toch kan het ook nog anders ...

Met Boards & Balance geen therapieruimte met muren. Geen klassieke gespreksvoering. Wel de open ruimte van strand en zee. Met nog steeds de volle focus op mentaal welzijn.

Boards & Balance: Over mij
surf-2203696_1920.jpg

BASISIDEE

Boards & Balance baseert zicht op de principes van Surf Therapie. Surfen wordt sinds de jaren ‘90 als therapeutische interventie ingezet en wereldwijd ontstonden sindsdien heel wat initiatieven die vanuit het surfen als outdoor-activiteit werken rond welzijn.

Boards & Balance: Informatie

FORMULES

rocks-balanced-perfectly-top-each-other-sand-showing-concept-harmony.jpg

SURF & MIND

(VOLWASSENEN)

SURF & ACT

(JONGEREN)

sea-6737631_1920.jpg
Boards & Balance: Producten
bottom of page