top of page
sea-6737631_1920.jpg

SURF & ACT

Surf & Act richt zich op organisaties in de jeugzorg die ambulant of residentieel werken met jongeren.


Opgroeien is geen vanzelfsprekend zaak. Jongeren dienen hun identiteit uit te bouwen in een steeds complexere wereld waar veel op hen afkomt. Dit gaat voor hen vaak gepaard met een toenemend gevoel van verwachtingen en uitdagingen.

Al langer hoe meer klinkt de nood door om meer aandacht te hebben voor het mentaal welzijn van jongeren. Het is op dit terrein dat Boards & Balance zich volop situeert.


Ik geloof erg in het potentieel van jongeren, en wil hen helpen het te ontdekken of te versterken. De manier waarop we dit alles doen bestaat uit een combinatie van surfinitiatie, van speelse vorming en persoonlijke coaching.

We zoeken de aangename- en heilzame plek op van strand en zee, tussen het geruis van de golven. In een positieve en veilige sfeer leren we er de basis van het golfsurfen, stap voor stap. We hebben plezier samen en leren ondertussen ook iets bij over wat van belang is om ons goed te voelen en wat elk van ons daarbij kan helpen. Naast de fun en magie van de eerste golven doen we enkele andere activiteiten die gericht zijn op aspecten van mentaal welzijn:

zelfvertrouwen

omgaan met stress

omgaan met emoties

een goed contact met anderen

zingeving en persoonlijke doelen  

Gebaseerd op wetenschappelijke studies omtrent Surf Therapy reken ik daarbij ook volop op de kracht en heilzame werking van de omgeving, het coachende groepsklimaat en het eigen leer- en groeiproces van jullie als deelnemer.

Boards & Balance (jongeren): Over mij
surfboards-5646801_1920.jpg

PRAKTISCH

Organisaties die werken met jongeren kunnen via het onderstaande formulier contact nemen ! We bekijken dan samen een formule op maat van jullie voorziening en de jongeren.  

Bedankt voor de inzending!

Boards & Balance (jongeren): Offerte
bottom of page